الطريقة الأولى:
المقادير:
كيلو دجاج بانيه بصلة مفرومة ملح و فلفل أسود زيت نباتى شواية عادية
الطريقة:
تتبل الفراخ البانيه فى الزيت و البصلة و الملح و الفلفل
ثم توضع الشواية على النارو توضع فوقها قطع الدجاج
ملاحظات هامة: تجنبى ان تكون النار مرتفعة جدا حتى لا تحرق قطع البانيه ممكن تخرجى الدجاج و لونه فاتح نوعا و به بعض الطراوة فهذا
يحافظ على طعمها و على فائدتها صدقونى يمكن أجمل أكلة عملتها هى الأكلة دى جربوها و ممكن تقديمها مع مكرونة و سلاطات و بطاطس محمرة وممكن أن تؤكل بالعيش حسب الرغبة و بالهنا عليكم و تقبلوا تحياتى
يحافظ على طعمها و على فائدتها صدقونى يمكن أجمل أكلة عملتها هى الأكلة دى جربوها و ممكن تقديمها مع مكرونة و سلاطات و بطاطس محمرة وممكن أن تؤكل بالعيش حسب الرغبة و بالهنا عليكم و تقبلوا تحياتى
للمزيد من أشهى و أطيب الوجبات و الحلويات زوروا موقعنا
---------------------------------------------------------------------------
طريقة أخرى
المقادير
فراخ بانية
خضار مقطع ومسلوق نصف سلق
خضار مقطع ومسلوق نصف سلق
الطريقة
اتبيل الفراخ البانية بصلة مبشورة بملح وفلفل اسود وليمون واخذ ميتهم واضعها على الفراخ واتركها حوالى ساعتين
اسلق اخضار نصف سلق كل صنف حسب مدة سواة وانشلة واتبلة ببصلة مبشورة وملح وفلفل اسود وبهارات وبابريكا واتركة ايضا
اضع نقطة زيت فى الشواية التيفال ةامسحها بمنديل كلينيكس واسخنها جيدا ثم اضع الفراخ
وممكن الخضار بجانبها
وممكن الخضار بجانبها
للمزيد من أشهى و أطيب الوجبات و الحلويات زوروا موقعنا
a7a
ردحذف