Google+

الجمعة، 17 يونيو 2011

طريقة عمل البرجر البيتى بالصور و الخطوات


> دلوقتى
الواحد يقدر ياكل البرجر وهو مطمئن
المكونات:
مقدار من اللحم المفروم
بيضة واحدة
بقسماط
توابل (اللى تحبيه)

الطريقة:
ضعى اللحم المفروم على منضدة العمل
اضغط هنا لتكبير الصوره

اضغطى على اللحم و افرديه على المنضدةللقضاء على أى فراغات بداخله
اضغط هنا لتكبير الصوره

ضعى البيضة فوق اللحم مع التوابل و الفلفل الأحمر
اضغط هنا لتكبير الصوره

اخلطى المكونات كلها مع بعض
اضغط هنا لتكبير الصوره

استمرى فى العجن حتى تصبح متماسكة
اضغط هنا لتكبير الصوره

اضغطى العجينة و افرديها مرة أخرى
اضغط هنا لتكبير الصوره

رشى عليها مقدار مناسب من البقسماط و تابعى العجن حتى تحسى أنها متماسكة
اضغط هنا لتكبير الصوره

اصنعى كرة عريضة من العجينة الناتجة
اضغط هنا لتكبير الصوره

قسميها بالسكين إلى 4 أجزاء
اضغط هنا لتكبير الصوره

ثم 8 أجزاء
اضغط هنا لتكبير الصوره

و اصنعى كرة من كل جزء
ثممممممممممممممممممممممم
>> 
انتظرو على شوى اخد نفسى اضغط هنا لتكبير الصوره
,
,
,
,

كح كح خخخخ بعدين يا ست الكل
استخدمى الورق الشفاف و ضعى عليه الكرات و افرديها قليلا لتحصلى على أقراص
اضغط هنا لتكبير الصوره

ثم غطيها بقطعة أخرى
اضغط هنا لتكبير الصوره

و احفظيه و هو مغطى بالورق فى كيس بلاستيك محكم الغلق
اضغط هنا لتكبير الصوره

اضغط هنا لتكبير الصوره

للتقديم:
بعد طهو البرجر
يمكنك عمل سندويتش من الكيزر مع شريحة شيدر
اضغط هنا لتكبير الصوره

مع شرائح الخيار المخلل و البصل
اضغط هنا لتكبير الصوره

و أخيرا الكاتشب
اضغط هنا لتكبير الصوره


نرجوا منكم مساعدتنا فى نشر الصفحة بالضغط على الرابط التالىhttp://on.fb.me/jZHXBG


للمزيد من الوجبات و اشهى الحلويات like و زوروا صفحتنا على الفيسبوك 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق